tarieven

“Onze dochter haalt haar bachelor maar niet en haar schuld loopt op”

Etiquette-specialist Beatrijs Ritsema van de Trouw geeft in het artikel haar ouders het volgende advies:

“Zo’n scriptiebureau levert (tegen geld – die investering zult u moeten doen) een-op-een begeleiding en structurering. Ze zitten er van week tot week (soms van dag tot dag) bovenop en er is voor de student geen vluchtweg om eronderuit te komen. (…) Doe dus in haar (en uw) belang een beroep op particuliere, professionele begeleiding.”

De begeleiding van Scriptiewijzer is persoonlijk, vertrouwelijk en wordt volledig afgestemd op wie jij bent en wat jij nodig hebt.

Scriptiewijzer:

♦ Hanteert een vast uurtarief: prijs in overleg.

♦ Begeleidt een-op-een: op basis van persoonlijke en schriftelijke sessies.

♦ Biedt maatwerk: een sessie wordt ingevuld op basis van jouw persoonlijke behoeften en wensen.

 

Wij vinden het belangrijk dat jij je vrij voelt. Daarom:

      ♦ Kun jij zowel één als meerdere sessies afnemen.     

      ♦ Kun jij op elk moment tijdens het scriptieproces begeleiding krijgen.

      ♦ Is het mogelijk om zowel per individuele als voor meerdere sessies te betalen.

mijn scriptie

Daarbij krijg je als student van Scriptiewijzer toegang tot het beveiligde gedeelte van de website (“mijn scriptie”). Hier kun je nog veel meer informatie vinden over het schrijven van een scriptie, je (toekomstige) carrière en persoonlijke ontwikkeling. Ook krijg je daarin een eigen gedeelte met persoonlijke tips en met ruimte om bijvoorbeeld een back-up van je scriptie op te slaan.

shut up & write

Ook kun je gebruik maken van de “Shut up & write” ochtenden van Scriptiewijzer. Tijdens deze ochtenden kun je, aan de hand van de pomodoro techniek, drie uur lang intensief werken aan je scriptie. Het voordeel van deze ochtenden is dat je er 1) niet alleen voor staat en 2) dingen waar je tegenaan loopt direct kunt bespreken met Scriptiewijzer of medestudenten. Op deze manier krijg je een extra stok achter de deur, ontstaat er structuur én krijg je schrijfconditie. Zo zul je zien dat het schrijven steeds beter gaat!

investering

De ervaring leert dat een student gemiddeld zes tot acht sessies nodig heeft en dat een volledig traject, van onderzoeksvoorstel tot het inleveren van de scriptie, neerkomt op 15 tot 20 sessies. Dat betekent dus dat jij voor minder dan jouw eerste maandsalaris complete begeleiding van Scriptiewijzer kan krijgen -gaaf toch?!

aftrekbare kosten

Tip! Mogelijk zijn de kosten aftrekbaar als studiekosten. Meer informatie hierover kun je vinden op de site van de Belastingdienst.