partners

Samen sta je sterker en daarom werkt Scriptiewijzer graag samen met andere specialisten en/of studie- & studentenverenigingen.

Ook geïnteresseerd om een partner te worden van Scriptiewijzer? Zoek dan contact!

buro dijkstra

Scriptiewijzer maakt onderdeel uit van buro dijkstra. De missie van buro dijkstra is om studenten en young professionals een volgende stap te laten zetten in hun persoonlijke ontwikkeling en/of carrière. Benieuwd? Check dan de website van buro dijkstra.

wakker bij bakker student coaching

Coaching voor de student met terugkomende uitdagingen. Het is niet gek om in je studententijd tegen verschillende vraagstukken en psychische uitdagingen aan te lopen. De Student Coaches van Wakker bij Bakker Student Coaching bieden coaching aan voor studenten rond deze veel voorkomende uitdagingen:

  • Psychische klachten
  • Twijfel rond studiekeuze tot loopbaan
  • Effectief studeren
  • Balans studie en studentenleven gebruiken voor motivatie, doelgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling

Blijf dus niet onnodig lang met dezelfde uitdagingen zitten en ga als Scriptiewijzer student vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aan. Bezoek gerust de site www.wakkerbijbakker.nl voor verdere informatie of stuur even een mailtje naar meldjeaan@wakkerbijbakker.nl.

scribbr

Meest Complete Nakijkservice voor jouw Scriptie of Verslag.

Check de website voor meer info.

F.F.J. Bernlef

F.F.J Bernlef is een toegankelijk gezellige studentenvereniging voor de Friese student, maar ook niet Friese studenten zijn van harte welkom. Vele leuke activiteiten en gezamenlijke borrels staan wekelijks op de agenda. Kom gerust eens langs! Bernlef wil haar leden ook steun bieden op studie gebied en heeft daarom een samenwerking opgezet met Scriptiewijzer, zo kunnen eventuele studenten die problemen ervaren hier terecht.
www.bernlef.frl